Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Betegség meg fehérség   (Finnország)   
Hétfőn indult, torokfájással. Kedden náthával, ma fejfájással és enyhe hőemelkedéssel folytatódott. Hogy holnap mi következik, nem tudom, mindenesetre lassan orvoshoz is el kéne menni :) Miután jól felöltöztem (sapkasál vastag ruhák) hogy bedugjam autómelegítőt meglepve láttam, hogy esik a hó. Már jó egy-két centi összegyűlt mire nekem sikerült észrevenni, és most is esik folyamatosan.

Úgyhogy gyorsan kefét is kellett keresni, hogy előássam a kocsit kicsit, annyira, hogy sikerüljön a melegítőt rádugni.

Szomorúan tapasztaltam, hogy ezen a héten elvileg nekem kéne havat takarítani a ház körül (parkoló, stb). Amiből persze semmi sem lesz, több okból is: először is még nincsen beszerezve a szükséges felszerelés (ez nem az én dolgom szerencsére), másrészt pedig betegen biztosan nem fogok havat lapátolni :)

Úgyhogy egyenlőre pihenek és meleg teát iszok, és reménykedem, hogy csak sima megfázás, és nem influenza. Főleg, mivel épp a hét elején olvastam/hallottam, hogy a röfluenza megérkezett Helsinki környékére is. :(

 

Hozzászólások

Pali Re: Betegség meg fehérség
Hello Frenz! :-)

Mi újság van Veled? Rég olvastam rólad... :-)
Készülődik ottan már a Mikulás??? :-)
Pali Re: Betegség meg fehérség
Én is jobbulást kívánok! :-)

Amikor én hasonló tünetekkel küzdök, akkor szablocsi szilvapálinkával próbálom orvosolni a kérdést... :-) -> Ez is amolyan 'népimoccer' :-) De tapasztalataim szerint a fokhagyma is beválhat...
Pannóca Re: Betegség meg fehérség
Jobbulást!
Én dettó így vagyok, torokfájás, kéészvagyok. :S
G G Re: Betegség meg fehérség
Ne feledd a CVitamint! Par napig akar bosegesen is mehet ugy 1-2g is! Ja meghat a nepimoccerek mint fokhagyma vagy forraltbor!