Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Kirándulás   (Finnország)   
A hétvégén Jyväskyläben voltam/tunk. Hárman indultunk Helsikiből, kettőjüket kiraktam Jyväskylä egyik felében még aznap este (hogy aztán másnap és harmadnap is találkozzunk :)), én pedig a város másik felébe indultam aludni. A három nap alatt több ismerőst is meglátogattam, túráztunk ismét Laajavuorira (és egész magasra jutottunk ;) ), volt kaja, biliárd meg beszélgetés.

Bár általában a sűrű programos hétvégék után gyakran úgy érzem, hogy nem is volt hétvége, ezúttal valóban hétvége érzés volt a hétvégétől :) És még sikerült az első hatalmas őszi vihart is megúszni, ami Helsinki környékén pusztított hatalmas esőkkel.

Most épp süt a nap, de ezen héten a napok a napsütés-felhősidő-zuhogóeső és ezek tetszőleges kombinációjával telnek. Holnap ismét Firmarock, vagyis a cégek saját zenekarainak versenye, ezúttal a döntő következik, ahová cégünk F00B4RB4R14N5 csapata bejutott. Ezzel még nem ér véget a hétvége, szombaton este újabb "buli", Matt Darey (DJ, UKból) fog fellépni. Ez is ennek az őszi sorozatnak a része, amire véletlenül bukkantam, és aminek részeként minden héten trance bulikat tartanak a belvárosban. Whee :)

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.