Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Gravatar   (Bl0g)   
Ma fellelkesültem Gravatar ügyben, és mostantól az én blogom is támogatja a Gravatarokat. Aki esetleg nem tudja mi ez: email cím alapján a net bármely pontján ugyanazt a képet mutatják a blogok, fórumok, amiket beállítasz magadnak. Razide és Pannóca esetében már láttam is, hogy megjelentek a korábbi kommentjeikhez a képek :)

Mostantól a kommentekhez írt email cím nem látható a blogban, semmilyen formában, és csak a Gravatar lekéréséhez lesz felhasználva.

Aki nem adott meg email címet, annak csak egy nagy üres paca fog megjelenni a kommentje mellett. Aki megadott email címet, de nem hozott létre hozzá még Gravatart, ő egy ilyen absztrakt képecskét fog látni most a kommentje mellett.

További infók a Gravatar honlapján található. Itt lehet regisztrálni is, akit érdekel.

 

Hozzászólások

Pali Re: Gravatar
Sz u p e r ! ! ! :) :)
Frenzy Re: Gravatar
Pali, mivel ennyire tetszett neked a gravatar, átírtam az adatbázisban minden korábbi hozzászólásodnál az email címet arra amivel ez a kép jön. ;)
Pannóca Re: Gravatar
Az enyém klimt...
Pali Re: Gravatar
Nekem tetszik, de a lényeg, hogy másnak is bejöjjön! :-)

4kerekű gépjármű? Megérkezett? :-)
Új lakás & munkahely jól bevállt? :-)
Frenzy Re: Gravatar
Ahogy érzed :) Van aki lecseréli a pacáját, de nem önarcképet rak ki, hanem valamilyen másfajta képet, állatot, stb. Messengerben én sem önarcképezek :)
Pali Re: Gravatar
Az 'absztrakt pacámat' lecseréltem én is egy önarcképre... heheheheeee :-)
Milyen lett??? :-)Ps.: Lehet, hogy mégis jobban mutatott az 'absztrakt paca' a kommentjeim mellett a képem helyett...?!?! :-):-):-)