Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Back to Windows Mobile   (CubeHead)   
Tegnap új cégnél kezdtem dolgozni, és így a telefonom is lecserélődött. A korábbi Nokia helyett most egy HTCt kaptam, Windows Mobile rendszerrel. Egyenlőre még kicsit szokatlan, meg egy két dolog furcsa, hogy nem állítható olyan szinten, mint a Nokiaban.

Ilyenek pl. a csengőhangok. Alapból pl. nem volt hangjelzés, hogyha SMS jött, ami igen furcsa. Aztán ezt sikerült megtalálni. Aztán amikor csak vibrálóra állítottam a telefont, akkor persze az SMS hangja is elnémult, de nem vibrált. Mostmár ezt is sikerült kiküszöbölni, csak most meg mindig vibrál amikor SMS jön, akkor is, amikor elég lenne ha csak szólna. (Tehát a vibrálás az eseményhez van rendelve, nem pedig a profilhoz, mint Nokiánál volt.)

Szóval a beállítások egymástól függősége sokkal finomabbra hangolható volt a Nokiánál.

Ettől függetlenül persze egyenlőre még tetszik a telefon, de majd meglátjuk hosszabb távon milyen véleményem lesz róla. Mindenesetre egyenlőre marhára tetszik a TouchFLO felület, lehet tapizni rendesen. Persze a kijelző tele is van ujjlenyomatokkal :D

Ami tetszik még, hogy itt nem olyan hiperparanojás az IT, és hajlandó használni a technológiai adottságokat. Így a céges levelekhez és naptárhoz hozzáférek a mobilomon is simán, és mindig szinkronban van a telefon meg a szerver. Az előző helyen ez nem nagyon akart összejönni hosszas évek alatt sem :)

 

Hozzászólások

Pannóca Re: Back to Windows Mobile
Fú de izgi, új munkahely. Remélem beválik... majd pár nap után összegezd léci milyen! :)