Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Samba Carnival   (Finnország)   
Ma délre a Senaatintorihoz mentem, ahol a mai napon a Helsinki Samba Carnival nevű esemény volt műsoron. Reggel még felhős volt az idő, mire odaértem már ki-ki bújt a nap, de hamarosan a felhők teljesen eltűntek és hétágról sütött a nap. Az előrejelzés nem ezt igérte, így pl. nem vittem sapkát vagy napkrémet. Most estére már fáj a fejem kicsit, az arcom meg a karjaim pirosak. Hiába, napközben nagyon erős a nap. :)

Az elején csak kevesen voltak közönségnek, de folyamatosan érkeztek újabbak és újabbak. Közben készítették a samba kocsikat, volt kis műsor a szimpadon (táncikálás). Ahogy telt-múlt az idő, egyre többen lettek, megjelentek az első kosztümök, míg végül délután háromkor megindult a körmenet, kocsikkal és táncosokkal. Jó sokáig elhúzódott a dolog, kicsit tovább tartott mint ahogyan beharangozták. Bár a végére már eltűntek a szép kosztümök és maradtak a táncosok - ami talán annyira nem volt érdekes.

Volt nálam fényképező is - igazából leginkább a fotózás miatt vettem részt az egészben. A képek megtekinthetők az alábbi linkre kattintva:

Helsinki Samba Carnival fotók

 

Hozzászólások

Pali Re: Samba Carnival
Ez szuper lehetett!! :)
A fotók alapján (amik szerintem jól sikerületk!), jó kis muri lehetett... :)
Nekem biztosan tetszene! :)