Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Tavasz   (Finnország)   
Az utóbbi időben kicsit elfoglalt vagyok, és nem is nagyon írkáltam ide. Időközben ide is megjött a tavasz, legalábbis mostmár süt a nap sokat (reggel zavar is rendesen amikor aludni próbálok:)), melegebb is van (már járkáltam rövidujjú pólóban odakinn). A fák még mindig csupaszok, de talán mostmár lassan beindul valami rügyezés.

Munkahelyen minden a régiben, dolgozunk sokat. Az utóbbi napokban volt néhány érdekesebb BizTalk téma amiket felderítettem, de most úgy tűnik megint unalmasabb napok jönnek. Meg sok sok dokumentumot kéne írjak.

Már lassan másfél hónapja járogatok spinningelni. Eredetileg File elbeszélései alapján kaptam kedvet hozzá, aztán kiderült, hogy itteni haver is jár rá. Ez azért jó, mert ez is motiváló erő, hogy ne hagyjam abba. Na nem mintha fenyegetne a dolog (az abbahagyás), mert azóta sokat javult a közérzetem is, és különben is nagyon tetszik és élvezem. Tegnap kivételesen 2x is voltam, de ebből nem csinálok rendszert, mert kiadós alvás után (most) is rendkívül fáradtnak érzem magam (legalábbis fizikailag). Spinning mellett elsősorban háterősítős gyakorlatokkal is szórakoztatom magamat konditeremben, ami meg a sok ülés miatt tesz jót. Azóta nem is igen kellett masszőrhöz menni. Már csak az étrendemen kéne változtatni kicsit :)

Itt ma délután hatalmas ivászat veszi kezdetét (Vappu, ahogy finnül hívják a május 1-et), ebből reményeim szerint kimaradok :) Reggel már fánkkal és simával indult a munkanap is - ezek a hagyományos vappui ételek itt. Bár a sima nem étel hanem ital és én nem is nagyon szeretem. Akit bővebben érdekel, az angol wikipediában utánaolvashat, mi is az a sima.

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.