Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Blog változások   (Bl0g)   
Kicsit sokáig tartott, de végül is felraktam egy új verziót a blogból. Bár még lehetnek hibák benne.

Nem is annyira szükségből inkább tanulási vágyból lett frissítve a motor. (Nem kockafejek ne olvassák a következő mondatot :)) Az eredeti blog még .NET 1.1 alá készült, innen lett frissítve 2.0 alá. A frissítés persze nem mindig optimális megoldás. És akkor ez a verzió ... eredetileg tanulási kisérletként indult, aztán végül is új blog motor lett a dologból. A mostani verzió teljes újraírása a motornak .NET 3.5 alá (Linq, ASP.NET MVC). (Nem kockafejek ismét figyelhetnek :)).

Jobb oldalra került át minden (menü, keresés stb). A normál RSSen túl mostmár van olyan is, ami a teljes szöveget tartalmazza.

Ha valakinek van megjegyzése az új kinézettel/működéssel kapcsolatban, akkor ehhez a bejegyzéshez várom a hozzászólásokat. :)

UPDATE: Ideiglenesen a korábbi rss.aspx oldalt kérve átírányítódik a kérés az új RSS címre. Hangsúlyoznám az ideiglenesen szót :P Azért döntöttem emellett, mert túl sok RSS kérés maradt a logban a régi címre :)

UPDATE2: A korábbi honlapom helyére (www.frenzy.hu) egy redirectet raktam ami ide vezet a blogomra. Régóta esedékes volt, mert a honlapomat utoljára vagy 5 éve frissítettem, és már nem nagyon akartam karbantartani a blog mellett (feleslegesen). Néhány nagyon nagyon régi program ami korábban a honlapomon is elérhető volt továbbra is ott van, ezeket a jobb oldali menübe is kiraktam Progik néven.

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.