Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Streptococcus   (Finnország)   
Ma reggel Streptococcus-t (bakterium) találtak bennem. Kicsit zavar a dolog, mert emiatt most antibiotikum kúrára itéltek és azt mondták, ne nagyon sportoljak durván. Úgyhogy ma kimaradt egy spinning, aztán a jövőhetet pedig meglátom (elvileg nem lehetne, de most, hogy elkezdtem mozogni nem bírok nyugton ülni :) ). A mai napról haza is zavart az orvos, ami pedig azért rossz, mert délben lehetett volna alkalmam fotózni a céges újságba. :( Majd legközelebb talán több sikerrel járok ezen a téren.

Reggel amúgy -14 fok volt errefelé, és még hó is van. Nappal azért felmelegedett, már "csak" -2 volt. A nappalok is megnyúlták már rendesen.

A munkahelyen van munka is elég, ma biztosan nem örültek, hogy emiatt a kiesett nap miatt bizonyos dolgok a jövő hétre csúsztak (amiket nem tudtam befejezni). Nem tudom miért mindenkinek minden akkor sürgős, amikor az a legrosszabbul jön ki - vagy csak máskor nem veszem észre? :)

Viszont a holnapi szerepjátékot is törölni kellett a programból, mivel fertőzésveszélyes vagyok. Pfuf. Betegnek lenni suxx.

 

Hozzászólások

Frenzy Re: Streptococcus
Köszönöm!

A hétvége sok pihenéssel és meglehetősen tünetmentesen telt (szerencsére), igazából csak onnan tudom, hogy beteg vagyok, hogy antibiotikumot kell szedni még sokáig. :) Meg talán ici picit fáradékonyabb vagyok mint általában, de ennyi. Nem mintha panaszkodnék :)
Pali Re: Streptococcus
Szintén jobbulást!
Re: Streptococcus
Jobbulást uram!