Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Havazik   (Finnország)   
Végre talán van kis tél. Már egy hete van hó (kb), most is esik és ráadásul hideg is van, úgyhogy nem olvadozik. Csak az zavar kicsit, hogy fotózhatnékom támadt, és folyamatosan borult és sötét idő van. Na de talán majd lesz ez másképp is még.

Munka van dögivel, és ennek ellenére holnap valami idióta oktatásra kell menni egész nap. Nem nagyon örülök neki, főleg, hogy kötelezővé teszik. Ráadásul mostanában elég fáradt vagyok, ma sem fogom tudni kialudni magam, úgyhogy jó eséllyel alvós oktatás lesz holnap :-D Nem mintha engem nagyon zavarna a dolog.

Vasárnap reggel 6 óra volt mire elindultam haza szerepjátékból. Ugyan már 3kor befejeztük de utána még egy hosszú beszélgetésre is sor került. Viszont többet ilyet nem akarok csinálni, mert marhára elrontja a hétvégét/ritmust, stb egy ilyen. A fentebb említett fáradság és alváshiány innen indult :-)

 

Hozzászólások

Pali Re: Havazik
"alvós oktatás" --> ez ismerős fogalom :D

Én is utálok (már :) ) reggel 6ig fent lenni hétvégén, olyankor pontosan ugyanazt érzem, amit leírtál... Pedig néha valóban nem rossz egy picit lazítani szombat este egy kellemes társaságban... :)
A hétvégén velem is ez történt, de én fél4 körül "feladtam". Így is totál kokadt voltam vasárnap...