Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Karácsony   (Bl0g)   
Mindenkinek ezúton kívánok Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet!

Egyébként ma sikeresen hazaérkeztem. Bár Finnair jegyem volt, Malév géppel jöttem. Korábban mindig azt mondogatták, hogy a Malévnak híres a vendéglátása, jó kaját adnak, vagy legalábbis jobbat mint a konkurencia. Nos, ez az állapot mostanra végleg megszűnt. Egy nyeszlett szendvicset adtak csupán - na nem volt rossz, de semmi csoki vagy ilyesmi.

Legutóbb Finnair gépen isteni spenótos lasagnet adtak. Csokival. Csak a példa kedvéért.

De ami igazán érdekes volt a kávé, illetve hozzá való cukor és keverőkanál esete. Eddig általában úgy adták, hogy az alap tálcán adták ezeket. Gondolom a spórolás nevében ezt most szintén lehagyták a Malév gépen. Alapvetően helyes gondolat, elvégre sokan csak kidobták úgyis, felesleges lenne szétosztani. De a megoldás most úgy működik, hogy egy tálcán odanyújták ezeket a kliensnek és ő elveheti amire szüksége van. De a keverőkanalak szabadon ott vannak a tálcán, és az, hogy mindenki össze-vissza fogdossa őket miközben megpróbál kivenni egyet nem éppen higenikus megoldás :(

De ugyanakkor új rekordot sikerült felállítani, 7 óra 25 perc ajtótól ajtóig. :-)

 

Hozzászólások

Frenzy Re: Karácsony
30-án jöttem vissza este, Szilveszter már itt volt. De szabin tovább voltam, tegnap dolgoztam először.
Pali Re: Karácsony
És meddig maradsz itthon? Meddig vagy szabadságon? :-)
Frenzy Re: Karácsony
Inkább olyan 9 óra ami a megszokott volt, még ilyen külön transzfer szolgáltatással is. Vonattal még több (bár nem tudom az hogyan módosít ezen, hogy az IC megáll Ferihegy 1-nél ... akkor is várni kell, hogy jöjjön IC meg reménykedni, hogy épp nincs sztrájk :-D)
Pali Re: Karácsony
Ismét nagyon boldog karácsonyt és újévet kívánok! :)U.i.: Egyébként mennyi szokott lenni a menetidőd repülővel ajtótól ajtóig?
Pannóca Re: Karácsony
Tyűha, az tényleg gyors volt. :)

Neked is Karajcsont és Bújjék!