Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Ferihegy sztrájk, part 3   (Repülő)   
Még mindig érdekesen figyelem a fejleményeket, hogy hogyan alakul a sztrájkhelyzet otthon - lévén én is repülővel szeretnék hazajutni. Bár úgy tűnik a reptér úgy-ahogy képes működni és most néhány napja a Helsinki járat is megyeget. Talán mégiscsak hazajutok karácsonyra :)

Most persze itt van még a vasutas sztrájk is. Meg talán a BKV is tervezgeti.

Szerencsére engem ezen utóbbiak nem érintenek, csak a reptér ami gondot okozhat.

Azért megjegyzem, hogy igazán rakhatnák máskorra a sztrájkjukat. A légiforgalomnak az év bármely szakaszában komoly károkat tudnak okozni egy sztrájkkal, nem kellene hozzá éppen karácsony előttre időzíteni ezt a dolgot. Viszont azzal, hogy iderakták mostanra, nagyon sok embernek okoznak vagy okozhatnak kellemetlenséget éppen karácsonyra (nem csak utazás, ajándék megkapás terén is).

Na nem mintha bármikor is jó időpont lenne rá, elvégre sosem jó késni a repülővel vagy ott találni magunkat a reptéren egy törölt járatra várva. :-O De éppen karácsonykor, amikor sokan utaznak a családjukhoz ez talán kritikusabban érint mindenkit :-(

Na nem mintha panaszkodni szeretnék, elvégre ha jogosan követelnek dolgokat akkor munkavállalóként nem biztos, hogy maradt más eszközük céljaik eléréséhez :)

 

Hozzászólások

Pali Re: Ferihegy sztrájk, part 3
Nem ide tartozik, de egy érdekes hírt szeretnék megosztani Veletek:

http://index.hu/politika/bulvar/szuny081222/

Apropó! És ha addig nem kommunikálnánk, akkor Neked is Frenzy és mindenkinek, aki olvassa, nagyon boldog karácsonyt és sikerekben és boldogságban gazdag új évet kívánok!