Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

IE8 InPrivate mode   (CubeHead)   
Lassan nekem is ki kéne próbálni az új IE böngésző bétáját (már csak szakmai okokból is) ... ami viszont szemet szúrt, hogy mindenhol "pornó módként" emlegetik az ún. InPrivate módot. Hiába, rossz az aki rosszra gondol, ez esetben ebbe értendő az összes online újságíró :P

(InPrivate módban a böngésző nem tárolja el a web tartalmakat, sütiket, beírt adatokat, meglátogatott oldalakat stb. A böngésző bezárása után ezek eltűnnek és nem lehet őket később nézegetni/elemezni/rosszra használni).

Én amikor először olvastam róla akkor éppenhogy az jutott eszembe, hogy pl. cégnél vagy netes kávézóban lehet vele úgy böngészni, hogy nem kell aggódni amiatt, hogy valaki utána megnézegeti hol jártam vagy mit csináltam. De hát én már csak ilyen rossz kocka vagyok, biztos ezért nem jár a "pornó" állandóan a fejemben :P

 

Hozzászólások

Gab Re: IE8 InPrivate mode
node kérem ez marketing. Mint amikor autó felszeretlségi listáról megtudtam, hogy az adott modellhez akkumlátor is jár majd (meg persz nyitható ajtók és átlátszó ablakok).
Frenzy Re: IE8 InPrivate mode
Csak hát a köznapi embernek mennyivel könnyebb lesz így boldogulnia majd? Bekapcsolja a "pornó" módot és kész :)

De amúgy jogos amit mondasz. IE7ben szépen egy helyre össze vannak szedve, már így is sokkal könnyebb üriteni mindent mint a korábbiakban.
Re: IE8 InPrivate mode
Elsőre nem tűnik valami nagy ötletnek. Gyakorlatilag eddig is benne volt az előzmények, átmeneti állományok, sütik törlése, hát most automatizálták is. Na bumm!