Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Nyár, vonat, blog   (Finnország)   
A múltkori írás pontosításra szorul, nem a tavasz hanem a nyár van mostmár itt. Süt a nap, kék az ég, a hétvégén 21-22 fok volt itt a főváros környékén. A fák hirtelen rügyezni kezdtek - ami talán inkább azért még a tavaszhoz tartozik.

Mindenesetre voltam fotózni is kicsit ha már így tavaszodik. A képeket megpróbálom ma délután vagy este felvarázsolni netre. Sikerült két nyulat is lencsevégre kapni, bár meglehetősen félős állatok. Igy aztán az "ágyúval" kellett rájuk vadászni (vagyis az 50-200mm objektívval), mert így elég távol maradhattam tőlük, hogy nem menekültek folyamatosan :-)

Ma reggel a vonatok megint mókáztak kicsit, az eredetileg tervezett ki is maradt, úgyhogy helyette alternatív közlekedési eszközt kellett keresni. Pedig se hó, se fagy, se vihar, se semmi nincs, csak jó idő, ilyenkor azért pontosan szoktak közlekedni a vonatok.

És végül arról, hogy csináltam egy másik blogot. Angolul és .NET kódolással kapcsolatban. Mivel én lusta voltam a saját blog motoromat megcsinálni két nyelvűre (talán majd egyszer), ezért másik szolgáltatót választottam. Nem tudom az ezt olvasók közül kiket érdekel .NET fejlesztés, mindenesetre itt olvasható néhány kezdeti írás: SeventhHorseman .NET. Mondjuk a blog motorja nem a legalkalmasabb kód közzétételére, úgyhogy ha találok jobbat lehet még gyorsan elköltözik, de a címe ez marad.

 

Hozzászólások

PayA Re: Nyár, vonat, blog
Engem is érdekelnek a képek! :)
Meg minden! ;)

{Nyugodtan fotózhatnál közéletet, vonatot, utcákat, meg ilyesmiket. Mert ezek is érdekelnek! :)}
PAStheLoD Re: Nyár, vonat, blog
A vonatok már csak ilyenek, legközelebb repülj, helikopterre van (már) papírod? ^.^
Pannóca Re: Nyár, vonat, blog
Engem érdekel a nyár meg a nyuszómuszók , Gyulát meg a vonatok és a .net :D