Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Telnet múlnak a napok   (Finnország)   
Mit is lehetne mondani, mint, hogy telnet múlnak a napok. Hétvégén általában szerepjáték van, hétköznap meg mostanában eleg nagy hajtás a melóhelyen (egyre mélyebbre ássuk magunkat BizTalk ügyekben).

Az időjárás is javulgat, bár még reggelente hűvös van (akár 0 fok környékén is), délutánra viszont kellemes 10 fok közelébe szokott kúszni a hőmérő. Repülésre is alkalmas lenne az idő, viszont a repcsik halálosan le vannak foglalva, úgyhogy nem tudom abból mikor lesz valami.

A héten a kocsira is visszakerült a nyárigumi. Ezúttal 0 sorbanállással sikerült a cserét elvégeztetni, de gondolom csak azért, mert még a nagy roham előtt sort kerítettem rá. Némelyik kollégám furcsán kérdezi, hogy miért nem cserélem le én magam a kerekeket ... egyrészt lusta vagyok, másrészt rendes szerszám híján csomó időbe kerülne. Mármint szerszám van, de nem ilyen hatékony céleszköz, hanem csak amivel épp el lehet végezni a cserét (alapszerszám?)

Ma egyébként távmunkanapot tartok, itthonról kényelmesen elvégezhető munkákat gyűjtöttem össze mára (egész héten ezeket vadásztam).

 

Hozzászólások

Pannóca Re: Telnet múlnak a napok
rendes szerszám híján :D