Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

(Végre) Itt a tavasz!   (Finnország)   
A rövid és hirtelen tél után most úgy tűnik végre itt a tavasz :) Tegnap és ma is 10 fok körülig megy a hőmérséklet és süt a nap. Sőt, tegnap az év első szúnyogát is sikerült megfigyelnem, ahogy próbált behatolni az ablakomon, sikertelenül.

A hétvégén volt szerepjáték meg munka. Szerepjáték szombaton, munka szombaton és vasárnap. Szerencsére a szombati csak 1 órán át tartott (meg jó néhány órányi felügyelet, ami alatt semmi sem történt), viszont vasárnap reggel a projekt vezetője már nem tudta elviselni a hiányomat és berendelt a gyárba. Aminek azért örültem nagyon, mert szerintem mindent el tudtam volna intézni telefonon és VPN kapcsolaton keresztül, de neki ez nem volt elég. Kaptam ugyan ingyen kebabot, dehát ez sovány vígasz arra, hogy hajnalok hajnalán berángattak ide (ok, jön túlórapénz is, de inkább aludtam volna).

Az utóbbi napokban Finnország "legjobban lefedett 3G" hálózata (így reklámozzák) kicsit nem akar működni rendesen. Én ugyan nem közvetlenül hozzájuk tartozom, de a virtuális szolgáltatóm az ő fizikai hálózatukat használja. Hiába nagy cég meg finn imidzs meg minden, ha egyszer szarul működik. A finnek meg ugye mindent megvesznek a mi drága vagy rossz, csak mert finn. Bah.

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.