Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Sok szerepjáték, sok munka   (Finnország)   
A hét végén maratoni szerepjáték megmozdulást tartottunk. Délelőtt fél 12-re érkeztem a helyszínre, és hajnali 3 is elmúlt, mire hazaértem. Előre el lett döntve, hogy ilyen hosszabbat játszunk - mondjuk így még egy mozi is belefért. Nem valami jó film volt, de ha már World of Darkness volt a szerepjáték, akkor egy vérfarkasos film igazán odaillik (Skinwalkers a címe, és hacsak valaki nem érez extrém késztetést vérfarkasok iránt, nem ajánlom megnézni) ;)

Most hétvégén pedig foly.köv, mivel nem értünk a történet végére. Újabban variáljuk, hogy melyik héten mit játszunk, mert többféle játék is folyamatban van, meg a társaság mérete is változó, arról nem is beszélve, hogy a mesélő sem mindig ugyanaz.

Az ötlet áradatom még mindig kitart, vagyis vannak ötleteim, minek kellene történnie a játékban. Amikor régebben játszottunk még otthon, sokszor volt probléma újabb ötleteket találni, de most már egy éve folyamatosan tele vagyok velük. Ami persze csak jó. De azért időnként én is kölcsönzök innen-onnan varázslatos tárgyakat vagy ötleteket :)

Munka is van ám, bőven, ha másfél munkanapot dolgoznék egy nap, akkor is ellenék vele jól. Ami persze jó is meg rossz is. Elég sok időt töltünk az ügyfelünknél egy projekt keretében, és emiatt a rendes munkahelyemen a dolgok kezdenek felgyűlni. Holnap épp olyan nap lesz, hogy az ügyfelünkhoz nem megyünk, úgyhogy utol kellene érnem saját magamat.

Hétőn amúgy egy másik projekt (majd egy évig tartott, én mondjuk csak nyár óta kerültem bele kicsit) zárása volt, úgyhogy kaja meg pia keretében beszélgettünk néhányan (a cég fizetett mindent, és a piába sör, bor meg siideri is beletartozott).

Az idő borzalmas, 3-4-5 fok van. Tegnap éjjel hóvihar volt (esett a hó és fújt a szél), reggelre már olvadt rendesen, délutánra pedig már szinte nyoma sem volt (mondjuk 5 fokban furcsa is lenne ha megmaradna). Idénre már nem is mondanak igazi telet, teljesen lehangoló ám így Finnország. Mondjuk szerencsére a nappalok mostmár durván kezdenek hosszabbodni, már világosban kelek (vagy legalábbis nem teljes sötétben) és a nap még nem nyugszik, amikor hazafelé indulok. Csak a csúnya esős idő nem jó.

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.