Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Távmunka, nátha, Armin   (Finnország)   
Ma ismét távmunkáztam. Reggel vagy másfél órát az ágyban töltöttem, ölemben a notebookkal, meg néha telefonáltam, de főleg doksikat olvastam. Aztán utána felkeltem és asztalnál is dolgoztam :) De így nagyon jó ám dolgozni, főleg, hogy kicsit kezdek beteg lenni (náthás leginkább). A betegség legjobbkor jön persze, itt a hétvége, szerepjáték lesz és holnap este menni kéne Armin van Buurent is meghallgatni.

Tegnap este amúgy ismét póker volt, mostmár csak rendesen játszunk (házi játékot), a kuchen időszak úgy tűnik lezárult - talán még valamikor lesz megint. Tegnap sikerült majdnem megduplázni a pénzemet, úgyhogy végül is jó nap volt - vagy csak szerencsém volt ;) Bár én úgy éreztem, hogy nem nekem "járnak a lapok", hanem másoknak. Úgyhogy ehhez képest örülök az eredménynek. Kell is a gyakorlás, jövő héten ismét megyünk kaszinóba játszani tournamentet.

Ma az időjárás is elég furcsa volt, reggel felhős, délelőtt napsütés aztán kis hóvihar, délután pedig kék ég napsütés megint. A hőmérséklet egész télies volt, -5 fok. De hétfőre már megint meleget mondanak, és a mai kis hóesés ellenére sincs igazán túl sok hó

Visszatérve a náthára, a gyógyszereim éppen kifogytak, úgyhogy patikába járást is kell gyakorolni.

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.