Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Délután: alvás   (Finnország)   
Ma délután egész cég szintű gyűlésünk volt: ilyenkor kedvenc igazgatónőnk beszél valamiről, most épp a 2007-es évet értékelte többek között, bár ezen a szakaszon hamar túljutott már az elején. A következő szakasz homályba merül számomra, mert ez volt az az időszak, amikor nem tudtam tovább ellenálni a délutáni alvás hívásának.

A középső részt így sikerült kihagynom, az utolsó harmadában pedig ismét ébren voltam. Nem tudom mi lehetett, mert amúgy nem voltam különösebben álmos vagy fáradt. A meleg előadó és a monoton hang talán. :-)

Ma fagyos nap volt, meg tegnap is. Tegnap sikerült délutáni sétálás közben elcsúsznom és beletérdeltem a jégbe, ami nem volt teljesen fájdalommentes akció, de szerencsére nem is volt olyan súlyos mint néhány téllel ezelőtt Jyväskyläben. Rövid színes karikák látása után már járni is tudtam ismét :-) Mára meg szinte teljesen elmúlt, csak ha nyomkodom akkor fáj. Valamilyen misztikus oknál fogva nem túl rendesen lett leszórva az utak nagy része, úgyhogy mindenfelé óvatosan kell közlekedni. Persze már közeleg az előrejelzett plussz fok és eső. Egy kis eső sokat segíthet a csúszóságon ;-)

 

Hozzászólások

Frenzy Re: Délután: alvás
Itt azóta olvad és hipercsúszós minden. Wheeeeee :D
Pannóca Re: Délután: alvás
Uh. Egy taknyoláson minden télen túl kell esni ez kozmikus szabály. Mondjuk utóbbi 1-2 évben nekem kimaradt, dehát itt nincs is tél...