Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Tél, munka, póker   (Finnország)   
A tegnapelőtt bejelentett hóvihar tegnap valóban megjelent, esett is jókora mennyiségű hó, de aztán estére 2-3 fok lett, úgyhogy olvadni is kezdett. Azért még ma is van belőle, sőt, a reggeli enyhe fagy után kifejezetten mókás volt reggel közlekedni, mert sok helyen korcsolyapályává változtak a járdák. Valahol meg még az éjjel kedvesen rákotorták a hókotrók az útról a havat a járdára, ami reggelre megfagyott, úgyhogy a túrabakkancs nem ártott volna helyenként. Aztán ma délutánra eltűntek a felhők teljesen, nincs más csak a kék ég, kicsi hideg meg kicsi szél (igazi jó repülős idő, kár, hogy dolgozni kell).

Munkahelyen most el vagyunk látra tennivalóval rendesen. Már két napja egyik ügyfelünk irodájában töltöttük a napot kollégámmal, ahol ki kell próbálnunk új technólógiákat: Biztalk Server integrációt csinálunk, ami Oracle adatbázishoz kapcsolódik (kliensnek pedig WCF technológiát használó .NET kliens lesz). Ráadásul ez egyenlőre csak ilyen "kipróbáljuk, hogy működik-e" projekt, tehát nem lesz belőle valódi termék. Úgyhogy egyenlőre legalábbis marhára élvezem. Kivéve, hogy már második napja hat előtt keltem reggel (és persze este nem fekszem korábban), egész nap dolgozom sokat: annyira fáradt vagyok, hogy valószínűleg ha ma hazajutok egyszer, nagyon hamar alvásra kerül majd a sor :)

Tegnap este még pókereztünk is kicsit, szokásos házi játék, sit-n-go tournament. Két egymást követő kuchen póker után tegnap megint normális játék volt. A két héttel ezelőtti kuchenes játékról már írtam, de egy hete is beszerzett a házigazda "büntető kaját". Valami marcipános - barack zselés szörnyűséget a Lidlből, amely annyira rossz volt ízben is és kinézetben is (mintha valami szörnyű lisztes marcipános undormányt ennék), hogy nem fogunk vele többet próbálkozni :)

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.