Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Német netrádiók: idegesítő DJ   (It's Party Time!)   
Meglepően idegesítő időnként a német netrádiókat hallgatni. Itt ugyanis a DJnek valamiért ellenállhatatlan késztetése van arra, hogy beszéljen, és bármennyire is nagyon nagyon jó a zene, halálosan idegesít. Éppen azért hallgatok netrádiót, mert egy darab reklám, hírolvasó és hasonló dolog nincs bennük.

Erre jönnek ezek a német netadók, és a DJ beszél. És beszél és beszél. Ráadásul mond két szót, visszarakja a zenét, aztán 5 másodperc múlva mond 3 szót, és ez így megy tovább. Időnként ráadásként még vannak a "xy grüsse ab" sorozatok (egy percen át szavalva) - vagyis ki üdvözöl kicsodát. Na ettől különösen frászt kapok. X-| Főleg munkahelyen azért hallgatok netrádiót mert zenét akarok hallgatni, amolyan háttérnek vagy ritmusnak a munkához.

Mindig megfogadom, hogy többet nem hallgatom őket, mert szörnyen felidegesítenek mindig, de aztán csak valahogy odatévedek, mert időnként van egy-egy félóra beszéd nélkül, amikor aztán jobbféle tücc-tücc megy éppen :-)

EDIT: Bár netrádióból majdnem mindig tücc-tücc szól (trance, house, techno, ilyen sorrendben preferálva), azért hallgatok ám mást is, tegnap például otthon Tankcsapda nap volt.

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.