Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Szombat reggel   (Finnország)   
A mai reggel nem teljesen optimális. Először is, bár már fél kilenc, azért még sötét van (így aztán valamivel nyolc előtt nem is volt vidám felkelni). Másrészt nem önként keltem ám fel, hanem dolgozni kéne, megint használatba vétel van. Szombatonként alvásra vagyok kalibrálva, így különösen nehéz felkelni :P

Szerencsére hálát adhatok a VPN isteneinek amiért nem kellett még korábban kelni és behurcolni magam a "gyárba": így ugyanis itthonról, meleg kakakót kortyolgatva egy fokkal mégiscsak jobb.

Egészen addig, amíg ki nem derül, hogy rossz jelszót küldtek a teszteléshez, és most zárolva van az accountom (amivel tesztelni kéne, szerencsére nem a rendes accountomról van szó). Vidám nap lesz. :)

(talán hamar túl lehet esni a munka részen, és délután már szerepjáték is lehet)

 

Hozzászólások

Frenzy Re: Szombat reggel
Igen, most aztán jól lebuktam. ;) Igazából azt a szöveget még valamikor ősszel írtam, és azóta sem hallottam felőlük, amíg aztán most hirtelen meg nem jelent. :)
paya Re: Szombat reggel
Hello! :)

Szombaton én is arra vagyok kalibrálva, hogy nyugiba lehet aludni, ezért megértem a "nem teljesen optimális szombat" érzést! ;)

Másrészről ma valami egészen különlegeset olvastam, vagyis, ha jól csalódom, a TE élménybeszámolódat találtam meg az origo.hu világkörül rovatában, ugye?? :)