Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

v4.1?   (Bl0g)   
Kamatoztatva a tegnap már létrejött változásokat a blog minden linkje mostmár barátságos link lett. Vagyis ha megnézed egy adott hónap, egy adott nap vagy egy kategória linkjét, mind-mind barátságosan olvasható (nem pedig számokat tartalmaz). Ugyanígy az összes bejegyzés linkje szintén barátságosabb lett (tartalmazza a bejegyzés címét, és megintcsak nincsen szám). A régi permalinkek továbbra is működnek, vagyis ha korábbról belinkeltél valamit tőlem azzal sincs semmi gond, és valószínűleg nem is fogom megszüntetni azok működését. De mostantól ez az új módszer van használatban.

Felfedeztem még közben, hogy kommenteltek régi bejegyzésekhez (az adatbázist böngészve). Úgyhogy nekik gyorsan válaszoltam is oda. Még ki kellene találjak valamit erre, mert bizony ez komoly probléma, hogy a régi bejegyzések kommentjeit csak akkor látom, ha odalapozok :-)

 

Hozzászólások

Frenzy Re: v4.1?
Köszi a visszajelzést, már ki is javult a hiba.

Ezen kívül felraktam egy új skint (Dark Sun), mert csak.

És mostmár vannak smileyk is, mert ez is jó ötlet volt. Ha rámész az egérrel akkor kis popupban láthatod mit kell beírni hogy pont az a smiley jelenjen meg. De azt hiszem azért elég egyértelmű a dolog ;)

Sőt, lett hozzászólások oldal is külön.

A következő nagy verzió előtt majd konzultálnom kell veled File, hogy mit érdemes beépíteni :P
Re: v4.1?
404-et dob, ha megpróbálok HTML elemeket a beszólásba tenni. Kétségkívül hatékony, de meglehetősen béna. Fix it! :)
Re: v4.1?
Most recent comments bal oszlop aljára? Nem akkora ördöngősség ez. :-P
Különben is! Ahelyett, hogy kockulsz, jöhettél volna kirándulni. ;-)