Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Háznézés meg Alhambra   (Freetime)   
Ma Kojakékhez (Kojak+Melinda) mentünk Zoliékkal (Zoli+Annamari), amolyan háznézős jelleggel - időnként össze szoktunk ülni és beszélgetni, "tapasztalatot" cserélni meg elmondani ki hogyan áll. Ezek mindíg érdekes beszélgetések szoktak lenni, bár időnként mintha kockulásba hajlana a dolog. Ezúttal megtekintettük Kojakék új házát is, két szinten.

Na de náluk mindig van valami jó kis játék (társasjáték), persze a csocsón kívül. Így ismertem meg a korábban már emlegetett Jungle Speed játékot is. Ezúttal az Alhambra nevű társassal ismerkedtünk, amiben saját Alhambrát (szakszóval: pecó) kell építeni a különböző elemekből (kert, palota, stb, a Mór építészet remekei). Az elemeket meg hozzájuk a pénzt pedig a piacon lehet összeszedni. Kellemes játék ráadásul nem valami vad a menete, úgyhogy kevésbé agresszív játékosok is élvezhetik :-)

Volt egy másik játék is újdonság, de azt még senki sem próbálta ki. Pedig izgalmasan hangzott, mert szerepjátékos beütése volt neki. Bővebb infó róla: Munchkin.

 

Hozzászólások

Re: Háznézés meg Alhambra
Nem lesz akkora buli, ráadásul vehetsz addig. :-P
Frenzy Re: Háznézés meg Alhambra
Nem vagyok benne biztos, hogy egy a tavalyihoz hasonlatos buliban papír alapú (ok, karton, de akkor is) társasjátékot akarunk játszani. :P Másrészt nekem nincs Alhambrám, én csak láttam/játszottam vele.
Re: Háznézés meg Alhambra
Hozzál Seatot, khm, Alhambrát szilveszterre!