Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Hétvége   (Finnország)   
Így a hétvége végére talán sikerült rendbehozni a szememet. Holnap ismét dolgozni kéne, úgyhogy kiderül, hogy mennyire viselem majd a hosszas monitor bámulást. Mindenhol LCD monitorok vannak amúgy, úgyhogy legalábbis ez némi plussz ahhoz képest, mintha régi CRT monitorokat kellene bámulni.

Ami még az előző fejlegyzésből kimaradt, hogy az orvos megemlítette, talán a hátam-nyakam-vállam merevsége és a sok ülés is hozzájárul az efféle panaszokhoz (pl. nem megfelelő vérkeringés vagy hasonló okok miatt) és javasolta a masszírozást. A cégünk támogat efféle kezelést (nem kell a teljes árat kifizetni) így a múlt hét végén még egy hát-váll-nyak masszírozásra is sor került.

A masszőr megfelelően "feljajdult" amikor nekilátott a feladatának: mégpedig mivel állítólag nagyon merevek / görcsösek az izmaim. Az ő állítása szerint nem lenne meglepő ha legalábbis a tüneteim egy része ennek köszönhető. Úgyhogy az elkövetkezendő időkben erre még többször is sort kellene keríteni. Illetve kapok majd valami nyaknyújtoztató tornagyakorlatokat, amit végezhetek.

Odakinn továbbra is hűvös az idő, a radiátorok már langyosak. De talán az elkövetkezendő napokban lesz némi felmelegedés (meg eső). Mindenesetre tegnap este amikor jöttem haza szerepjátékról, már vakarni kellett kicsi jeget az autóról (semmi komoly vagy nagy jégre nem kell gondolni még azért). Lassan téligumi csere is aktuális lesz. :-)

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.