Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Ősz   (Finnország)   
Sok sok esős és felhős nap után ma reggel végre arra ébredtem, hogy süt a nap. Talán felkelhettem volna hamarább is, de tegnap megint hosszú szerepjátékozás volt, és utána még kicsit TVztem is itthon: későn fekvés, későn kelés.

Már vagy másfél hete vártam, mikor lesz szép idő, hogy végre lehessen menni őszi fotózásra. Úgyhogy gyorsan felöltöztem és el is indultam. A nap erre rögtön elbújt egy felhő mögé, de azért nem adtam fel. A kezdeti rossz előjel után aztán hol jobban hol kevésbé sütött azért a nap, és sikerült is csinálni sok érdekes képet.

A legjobb élmény (bár kicsit szomorú :P) talán az volt, amikor találtam egy fát, amin csak néhány levél maradt, és úgy gondoltam erről majd jó képek fognak készülni. Ahogy helyezkedtem az egyik fotóhoz, meglöktem egy ágat, és az azon található utolsó falevél is a földre hullott. Úgyhogy ennyivel most én is hozzájárultam a tél közeledtéhez :-) (az említett fáról is felkerült egy kép az alább található gyűjteménybe, Az utolsó falevél címmel).

A legjobb képek megtekinthetők itt: Őszi fotók. A képek felbontása 1024 x 640 (16:10 arányúak), de akit érdekel nagyobbat is kaphat belőle, pl. háttérnek :-)

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.