Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Még több munkahelyi dolog + repülő kényszerleszállás   (Finnország)   
Ma végre fény derült arra, hogyan fog átalakulni a cégünk, hogy rendezik át a belső dolgokat. Ezzel készülünk fel "a jövő kihívásaira". Másfél órás előadás, a lényeget el lehetett volna mondani 5 percben, de kedvenc igazgatónőnk biztos szeret beszélni. Végül is ők fizették az így kiesett munkaidőt :-D

Nekem igazából se nem sok plusszt, se nem sok mínuszt nem jelent a változás. Ami talán mínusz, hogy megint változik a főnök, akivel mindenféle dolgunkat beszélni kell, aki talán nem is ismeri azokat, akik mostmár alatta fognak dolgozni. Megint bizonyítani kell neki :-P

Majd meglátjuk mi lesz belőle.

Az idő továbbra is elég rossz, esős és felhős. Délután ugyan volt némi pici remény, hogy talán kisüt a nap, de aztán erre nem került sor.

Repülésről szólva. A repülő klubunk egyik gépe múlt hét pénteken kényszerleszállást hajtott végre, miután a motorral némi kis probléma adódott, és nem adott elég teljesítményt ahhoz, hogy a repülő a levegőben maradhasson. Így a pilóta a kényszerleszállás mellett döntött, és a porvooi autópályára tette le a gépet, kicsit össze is tört, de személyi sérülés szerencsére nem történt. Mindenesetre ez a gép most egy ideig nem lesz használatban. Kiváncsian várom, hogy mi volt a probléma vele.

A dolog azért is érdekes, mert én is repültem ezzel a géppel. Kicsit furcsa érzés, hogy most ezzel történt valami. :-|

A másik Cessna 172-es gép meg szervízben van. Igaz, hogy az idő sem túl jó, de azért lassan már szívesen repülnék megint (utoljára majdnem két hete voltam leszállásokat gyakorolni).

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.