Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Poker tournament again + munkahelyi dolgok   (Freetime)   
Tegnap ismét voltunk pókerezni a helsinkii kaszinóban. Ezúttal ismét értem el helyezést (3. lettem), úgyhogy némi zsebpénzt is sikerült szerezni. :-) Azt hiszem ezúttal kevésbé a szerencsére hagyatkoztam, főleg, hogy a sok sor és szín (meg egy full house) között nekem a három egyforma lap (három nyolcas) volt a legjobb kezem az egész este folyamán (akit jobban érdekel esetleg, No Limit Texas Hold'em volt a játék)

Eközben a munkahelyemen egyre csak nő az elégedetlenség a jövő hétfőn végbemenő munkaszerződés szerződési feltételeinek változása hatására. Bár a vezetés az elmaradó szabad napokat és egyéb előnyöket próbálja kiengesztelni bizonyos intézkedésekkel, egyenlőre nem sok sikert értek el. Konkrétan több emberről tudok, akik már állásinerjúkra járnak. És én is fokozottan nyitva tartom a szememet néhány hete. A helyzet persze még nem kritikus ... de ki tudja mit hoz a jövőhét?

Jővőhéten ugyanis nyilvánosságra hozzák, hogy már megint hogyan akarják átvariálni a cég belső felépítését. A jövő évi és még távolabbi tervekről nem is beszélve, melyek szintén némi aggodalomra adnak okot - bár számomra sokkal kevésbé mint néhány régebb óta ott dolgozónak. Úgyhogy meglátjuk mi lesz ennek a hatalmas változás hullámnak az eredménye.

 

Hozzászólások

Frenzy Re: Poker tournament again + munkahelyi dolgok
Szia Paya! Örülök ha tetszik. Mindíg szívesen olvasok kritikát, legyen szó akár jóról akár rosszról. :-)
Paya Re: Poker tournament again + munkahelyi dolgok
Hello Frenzy!

Már régebben olvasgatom blogodat és csak azért írok, mert tetszik! :)
Minden jót!
Pannóca Re: Poker tournament again + munkahelyi dolgok
Kemény az életük. :)))