Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Coca-cola Zero revisited   (Freetime)   
Egyszer már írtam a Coca-Cola Zero nevű italról (lónyálról, ha File szakszavát akarom átvenni :-) ). Amiért most eszembe jutott megint, hogy a homáron cikkeztek róla, mégha Magyarországon nem is lehet hivatalosan kapni. Érdekes volt az ott leírt vélemények, főleg mivel szerintem jobb mint a másik két változat (a sima coca-cola meg a light).

Egyébként a light nem szűnt meg itt sem, mint ahogy a múltkoriban írtam, most mindkettő párhuzamosan kapható, de aki hajlandó ilyesmi italokat inni, az általában jobban szereti a zero-t mint a lightot (általában azt jelenti, hogy nem ismerem olyat, aki a lightot szeretné jobban).

Mondjuk azt már nekem is sikerült megállapítani, hogy Magyarországon az ilyen italoknak más íze van, mint itt. Pedig elvileg szigorú recept szerint készül és ugyanolyannak kellene lennie, de pl. a light vizezett vacaknak hat otthon. Szerintem. (Egyébként más "egyen" termékek íze is eltér országonként, pl. McDonalds beli hamburgerek)

Na de amúgy már én is leszokóban vagyok a cuccról, mostanában inkább gyümölcsleveket pakolok a kosaramba a boltban, mint zero-t. Kivétel ez alól a szombat: a szerepjátékra mindig coca-colat viszek :-)

 

Hozzászólások

Frenzy Re: Coca-cola Zero revisited
Pepsi Max van itt is. Meg van valami Chill verziója, de hogy az milyen lehet, fogalmam sincs, mert csak láttam a polcon :)
Pannóca Re: Coca-cola Zero revisited
itt pepsiből van kétféle, light és max is.
vizezett kóla :D