Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Tél? Munka?   (Finnország)   
Lehet, hogy lassan itt a tél. Ma reggel -1 fok volt már ráadásul a reptéren Freezing Fog -ot is jelentettek. Na de ha nem is a tél, legalábbis az ősz már biztosan. Hiába nincs egy felhő sem az égen és süt a nap.

A héten is el voltam látva munkával, bár talán kevésbé kritikussal mint a múlt héten. Ami viszont ezen a héten nagyon zavart, hogy képtelen vagyok bármire is koncentrálni mert nagyjából tíz percenként valaki vagy errejár személyesen vagy telefonon zaklat a kérdéseivel vagy - mint például ma - meetingekre kell menni. Szép és jó sok mindent csinálni meg sok mindenkinek válaszolni, csak épp ettől hosszabb ideig tart amíg elkészülnek dolgok: mert mire megtalálom a gondolataimat, már valaki ki is kergette őket megint a fejemből :)

Ma délutánra egy rövid repülés van betervezve. Éppen csak néhány fel- és leszállás, a reptér körülötti körözéssel együtt. Van ugyanis egy furcsa szabály, amely azt írja elő, milyen feltételek mellett lehet utasokat szállítani, és ennek teljesítéséhez kell kicsit repüljek egyedül. Amúgyis jó lesz már végre repülni, mert régen voltam.

 

Hozzászólások

Frenzy Re: Tél? Munka?
Akkor már el sem merem mondani, hogy most ősszel egy 8 napos "software architect" tanfolyamra megyek, 4 nap Svédországban, 4 nap valami fürdőhotelben délkelet Finnországban :-P
ZorjaVecsernaja Re: Tél? Munka?
Úgy látom a programozók már lassan nem is programoznak, csak tréningre meg mítingre járnak. No meg inni. :)