Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Rohanás   (Finnország)   
A mostani projektünk (amiben technical project manager is vagyok) lassan a végéhez közeledik. Ezzel viszont rengeteg baj jár együtt, ügyfelünk panaszkodása és bajai. Az utánajárás és ügyintézés el is viszi minden időmet, és akkor még erre rárakunk egy lapáttal más projektek bajainak felderítésével. Azt hiszem eddig a mai nap volt a legborzalmasabb ezen a munkahelyen - na annyira talán nem borzalmas, de legalábbis stresszből ma volt eddig a legtöbb :-)

A pókerpartink más második hete maradt el, ráadásul ismét az utolsó pillanatban. A szombati szerepjáték is ingatag lábakon áll (ezúttal DnD lenne soron, amiben játszom és nem mesélek).

Mindezek tetejébe talán aludni kéne kicsit hamarább ma végre: tegnap megint hosszúra nyúlt a WoW, és ma pedig korán kellett kelni. Reggel iszonyú köd volt, mostanra már kitisztult és délután a nap is kellemesen sütött. A napról szólva lassan már megint eltűnik az éjszaka errefelé ... 11-kor még nincs teljesen sötét, és még több mint egy hónapig kell várni arra, hogy elkezdjenek hosszabodni az éjszakák - na nem mintha annyira hiányozna a téli sötétség.

Az idő annyira jó, hogy lassan akár sorgörgőzni is lehetne. Télen viszont valami csatornázást csináltak a környéken, így most amerre menni szoktam egy szakaszon nincs lebetonozva a járda, ami annyira nem jó. Remélem még megcsinálják rendesen. Bár láttam a minap egy nálam sokkalta ügyesebbet, aki "átrohant" rajta lendületből, de félek én csak hatalmas csattanással földet érnék egy ilyen manőver után :-)

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.