Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Daylight saving   (Finnország)   
Jó ez a nyári időszámítás, csak ne kéne az órát is állítani hozzá, mert aztán összezagyválja az alvási ciklusokat. Talán lassan azért sikerül hozzászokni.

Vasárnap voltam repülni. A korábbi szokásoktól eltérően amikor némi megszakítás után indultam neki most sikerült abszolút nem izgulni, simán elstartoltam. Ami most rossz volt, hogy cél nélkül repdesni össze-vissza az olyan unalmas. Ami még rosszabb, hogy a leszállásaim borzalmasak (saját megitélésem szerint is, más véleményét ki sem merem kérni mielőtt nem gyakorlok többet). Azért utána a repülőklubban "vígasztaltak", hogy a leszállásokat nem lehet eleget gyakorolni :-)

A héten van elég munka és ráadásul újabban napközben nem haladok vele (no nem azért, mert blogot írok :-P) ... csomó ember jön a bajaival vagy valamit kérdez esetleg szeretné ha megcsinálnám. Ha nekem közben volt valami éppen folyamatban, az megzavaródik. És ha véletlenül elkezdem csinálni amit kértek biztos jön egy harmadik valaki egy újabb kéréssel. Az egész folyamat csak azt jelenti, hogy minden sokkal lassabban készül el :-) Vagy hajnalban kell jönni vagy sokáig itt maradni, olyankor kb 5x hatékonyabban megy a dolog.

Ma ismét poker este lesz, vasárnap pedig újabb szerepjáték (ezúttal World of Darkness). Az időjárás egész héten csodálatos volt eddig, és talán marad is. Reggel ugyan 0 körül van, de délutánra 13-18 fokokat igérnek (meg voltak eddig). A járdákat is megtisztították a kis kavicsoktól, úgyhogy lassan akár a görkorcsolyát is elő lehet venni.

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.