Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Offline Day   (CubeHead)   
Van ez az új kezdeményezés, hogy március 24 legyen offline day. Persze mostmár lassan az év minden napján van valamilyen jóféle "day", csak épp tudni kell mikor micsoda. Lehetne minden nap ünnepelni vagy valami extrát csinálni :)

Na de szóval amiért az Offline Day talán nekem érdekesebb: a cél az lenne, hogy egész nap semmi számítógép, nem lehet netezni, semmi wifi vagy mobilinternet (az nem világos, hogy a mobiltelefont is ki kell-e kapcsoljam :)

Kezdetben azt hittem, a véletlen segít: ugyanis az napra éppen szerepjáték van kitűzve (a klasszikus ceruza-és-papír meg dobókockák típusú), méghozzá amolyan majdnem egész napos, szóval akár lehetne is szünetnapot tartani (pl. az utóbbi időben egész biztos, hogy túl sokat játszok WoW-val :) ... a maradék időt meg talán olvasással kitölteni. Peace of cake, vagy hogy mondják.

De most bejelentették a munkahelyen, hogy már megint szoftver használatba vételt kell felügyelni éppen március 24.-én. Úgyhogy ennyit az offline napról. :)

 

Hozzászólások

Re: Offline Day
Az egésznek semmi értelme. Ha nem vagy függő - jó te az vagy -, akkor felesleges ilyesmivel nehezíteni az életed. Én pl 14-18 Prágában leszek (turizmus), ahol elég esélyes, hogy nem fogok számítógépezni, mobilozni meg azért nem, mert drága a roaming.