Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Mindenféle   (Finnország)   
Talán lassan megérkezik a tavasz is, a hétvégén nagyon 0 körül járt a hőmérséklet, néha fölötte is, úgyhogy megindult némi olvadási folyamat - no azért van még hó. Állítólag néhány költözőmadár is felbukkant itt dél-Finnországban a tavasz jeleként.

Nekem múlt hét végére sikerült összeszedni valami kezdődő betegséget. Nem volt épp a legsúlyosabb, torokfájás, ilyesmi. Ez a divat mostanában errefelé. Szerencsére a takonykóros részét ezúttal sikerült megúszni.

A hétvége pedig nagy WoW-ozással telt, hosszabb-rövidebb szünetekkel megszakítva (de nem túl hosszúakkal). Leszámítva a szombat délelőttőt, amikor a munkahelyre kellett jönni, mert már megint program használatbavétel volt, és felügyelni kellett, hogy minden rendben zajlik-e. Ücsörögtem a munkahelyemen 3 órát, ebből kb felet kellett csinálni valamit, a többi idő alatt szórakoztattam magam, és mindezért túlórapénzt fizetnek :-) Ráadásul a projekt menedzserünk hozott nekünk finom süteményt is, így még a kávézás/teázás sem volt annyira unalmas.

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.