Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Kellemes reggel, WoW   (Finnország)   
A múlt heti enyhe időjárás után (hóesésben -1, -2 fok volt, ha nem esett a hó akkor pedig -10 körül mozgott) ma igazán kellemes, 9 óra tájban már napsütéses reggelre ébredtünk. Helsinki körül a hőmérséklet -20 fok körül volt (valahol -22, valahol csak -18). Úgyhogy ma duplanadrágban jöttem dolgozni, de még így sem volt túl meleg. Azt hiszem talán mostmár itt a tél.

A múlt héten először kipróbáltam rövid időre, most pedig jobban is beleástam magam World of Warcraft-ba. Aki esetleg még sosem hallott volna róla (van ilyen?), ez egy MMORPG, vagyis többjátékosos neten játszható szerepjáték. Egyenlőre 10 napos próbaaccountom van, mivel ugye a rendszeres játék havi előfizetési díjhoz van kötve.

Mostmár azt hiszem sikerült átérezni, hogy miért játszák ezt olyan sokan és olyan sokat. Még ha pénzbe kerül is. Persze még csak az elején járok nagyon, a karaketerem 7. szintű, de már így is kezd megnyílni sok lehetőség előtte. Egyenlőre marad a próbaaccount (van még 7 napom :-), még nem döntöttem arról, hogy én elő fogok-e fizetni rá, elvégre pénzbe és időbe kerül, és hát nem kellene minden időmet egy virtuális világban tölteni ... vagy izé ... mégis? :-)

 

Hozzászólások

Pannóca Re: Kellemes reggel, WoW
nem kellene :)))
MrWallace Re: Kellemes reggel, WoW
Nekem 3.-án jár le az előfizetésem. Szerintem okosan tartok szünetet és majd később előfizetek egy hónapra megint.