Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Lustaság meg futás   (Freetime)   
Az előző év legvégét sikerült alaposan ellustulni, már legalábbis ami a sportolást illeti. Most hétvégén végre sikerült rávenni magamat, hogy történjen valami, úgyhogy megint elmentem futni. Pulzusmérővel persze, ahogy kell. Teljesen siralmas állapotba kerültem, úgyhogy azt hiszem éppen ideje volt megint elkezdeni mozogni kicsit :-)

Közben már elkezdtem egy szobabicikli beszerzési projektet is, de nem tudom ez mikorra lesz meg (épp hiánycikk a modell amit kinéztem). De talán futással is ki lehet húzni egy darabig (remélem egyszer majd mind a kettőt lehet kombinálni is).

Péntek-szombat borzalmas volt szomszéd tekintetben, mert egy rakás gyereket szereztek valahonnan, akik ugráltak-rohangáltak-kiabáltak. Persze ez teljesen normális, és nincs is velük semmi bajom - baj azzal van, hogy mindez iszonyatosan áthallatszott. Mindenesetre talán csak kölcsönbe (~ vendégségbe) voltak itt, mert tegnap délután/este viszonylag csönd volt (de nem teljesen).

 

Hozzászólások

Wendesdaycske Re: Lustaság meg futás
ezt én nem tudhatom, nem szoktam futni. se pulzusmérővel, se nélküle :) nem jó hozzá a testalkatom :)
Frenzy Re: Lustaság meg futás
Hiába zengenék himnuszokat úgysem hinnéd el mennyivel jobb pulzusmérővel futni mint nélküle. Én se hittem, hogy ekkora különbség lehet, amíg ki nem próbáltam (fúú micsoda reklámszöveg :P)
ZorjaVecsernaja Re: Lustaság meg futás
pulzusmérővel persze :) kis kocka :)
kezdesz finn lenni. itt a tél meg a hó, úgyhogy ideje futni kicsit :)