Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Év végi tankcsapda   (Freetime)   
Tegnap ismét december 29. volt, amikor is a Tankcsapda szokásos évvégi debreceni koncertjét tartja. És ha koncert, akkor persze főzés meg buli. Ezúttal sajnos Bravo-t nem kaptuk kölcsön, úgyhogy Gab007 lépett elő a főszakács szerepébe. A vacsorához velünk tartott még a boncmester is :-) A tuti spagetti és némi whiskey után indultunk hárman a Főnix csarnokba, ezúttal ott tartották a koncertet.

Ismét sokan voltak, de hát ez már nem is meglepetés, hogy mennyien kíváncsiak a Tankcsapdára. Még csatlakoztak hozzánk ismerősök (hölgyek) hárman. Valamiért úgy gondolták, hogy ha már jött hó, akkor itt az ideje, hogy Gab kapjon kicsit. De a vége még is az lett, hogy ők maguk kaptak kis havat.

A koncert azt hiszem hosszabb volt, mint a tavalyi. Az előzenekarokat ismét átugrottuk, és csak a lényegre értünk oda. Nagyon jó koncertet hallgathattunk végig, bár kicsit talán hangos volt :-)

Utána a lányok ismét úgy gondolták, hogy ideje egy komolyabb havas fürdetésnek (a célpont még mindig Gab volt), de ennek az akciónak még csúnyább vége lett mint az előzőnek, és megintcsak nem a lányok maradtak talpon.

Még egy rövid látogatás a Lovardába jött ezután, ahová a Tankcsapdás jeggyel ingyen beengedtek. Itt futottunk aztán rendesebben össze Fuzzy-vel. Bár ő is volt Tankcsapdán, a nagy tömegben szinte lehetetlen lett volna megtalálni egymást. A Lovardából aztán valamivel kettő után battyogtam haza.

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.