Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

CAVOK   (Repülő)   
Pénteken volt először ismét CAVOK idő (ami azt jelenti, hogy gyönyörű szép repülésre alkalmas idő, kék ég, meg minden ... legalábbis jelenleg ezt jelenti, hivatalosan ennél kevesebb is elég ahhoz, hogy CAVOK legyen, de ezzel most senkit nem akarok terhelni :P). Bár a nappal rövid, éppen el lehetne menni repülni. Gondoltam is rá, hogy gyakorlásképpen mehetnék egy-két kört az oktatómmal, de valakiknek sikerült elhányni a repülő naplóját és kulcsát. Nem szeretnék az illető helyében lenni, mivel több hónapja most van 3. napja a legszebb idő, és nem lehet repülni miatta.

Másrészt persze mindenki egyből lefoglalta a gépet, szóval aligha lehetne rá helyet kapni most.

A vizsgám a jövő évre fog csúszni, ennek legfőbb oka, hogy a vizsgáztató hogyan ér rá. Mert ma is hiába van jó idő, rövid határidővel nem lehet vizsgáztatót keríteni :-( Meg ugye mostanáig nem is volt éppen olyan jó idő, hogy egyáltalán lehetőség lett volna levizsgázni.

De végül is ezt már korábban is tudtam, hogy a tél itt Finnországban annyira nem alkalmas PPL repülésre feltétlenül. De majd tavasszal és nyáron pótolni kell :-)

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.