Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Sötét, játék, oktatás, ilyenek   (Finnország)   
Jó sötét van errefelé. Már negyed kilenc is elmúlt, de még csak nem is világosodik az ég alja. Csúnya eső esik, de nincs fagy. Meg hó sem. Gusztustalan idő :-) És persze repülni sem lehet.

Pénteken hosszas töprengés után (túllépte az egy hetet is :-) bevásároltam az Elder Scrolls IV: Oblivion nevű játékot - szerepjátékot. Mint ahogy írtam már régebb óta töprengtem, hogy valami szerepjátékba bele kellene vetni magam, és ez tűnt a megfelelőnek. Azt hiszem annyira nem volt rossz választás, miután a hétvégét sikerült úgy túlélni, hogy nem voltam sehol, csak játszottam :-) De talán néha nem árt kicsit kikapcsolódni, mégha erről talán a szememnek más is a véleménye. Mondjuk a notebookom nem egy játékerőgép, főleg a mai játékokat tekintve, de ez még elfut rajta, és nem is néz ki csúnyán :-)

Ma pedig bejöttem ide munkahelyre 1 órácskára, de már megyek is el, mivel oktatásra megyek két napra. Végre valahára megtartják ezt a kurzust, amire még nyáron jelentkeztem, de akkor érdeklődés hiányában elmaradt. Aztán volt szeptemberben megint, ami szintén elmaradt érdeklődés hiányában. Most végre úgy tűnik találtak megfelelő számú résztvevőt, és végre megtartják. Persze a projekt menedzserünk nem valami boldog, hogy már megint nem dolgozom két napig :-) Ráadásul szerda munkaszüneti nap: akkor van a finn függetlenség napja.

 

Hozzászólások

ZorjaVecsernaja Re: Sötét, játék, oktatás, ilyenek
az tartja w-t vissza, hogy hagyom-e játszani :)
eddig a tíz napos próbáig még gondolkoztam azon is,h ezt kapja karácsonyra, de rájöttem,h nem lenne jó ötlet :)
Frenzy Re: Sötét, játék, oktatás, ilyenek
Nekem ilyen bajom nincs, ez az Oblivion csak single player :-)

WoW-ban nekem is olyan előfizetés kéne, hogy nem 60 napig érvényes, hanem 60 nap van benne az árban, és minden megkezdett napon von csak le. Akkor ha csak hétvégén játszom, sokáig kitartana :-) De így aztán neki sem merek kezdeni ...
MrWallace Re: Sötét, játék, oktatás, ilyenek
Én egy World of Warcrafton gondolkodom vagy 2 éve. Előző héten sikerült regelni egy 10 napos demót. Most meg ott van a karakter és nem játszhatok vele csak ha megveszem... Nehéz kérdés. Végülis nem az ára tart vissza, mert egy havi előfizetés egy nyári gázszámla értékű, hanem hogy lesz-e elég időm játszani egy hónapon át.