Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Ködös őszi napok   (Finnország)   
Új divat ütötte fel a fejét az időjárásban: csúnya ködös idő van. A szomszéd házat alig lehet látni, annyira sűrű. Néha a szomszéd ház ugyan látszik, de a teteje nem. Teljesen alkalmatlan repülésre, úgyhogy egyenlőre fogalmam sincs mikor fogok tudni megint repdesni. Talán még lesz valami vénasszonyok nyara szerű dolog. Hó még nem esett szerencsére itt (eddig csak Lappföldön).

Jövő héten viszem az autómat szervízbe - egy éves születésnapja lesz éppen. Kíváncsi vagyok mennyibe fog fájni egy ilyen szervíz itt Finnhonban.

A munkahelyen most kivételesen van mindenféle meló, és talán a fizetésemről is sikerül diskurálni a főnökkel nemsokára. Ugyanakkor jövő hétre esedékes kurzusomat meg lemondták, aminek annyira nem örülök. Ez már a második alkalom, hogy elhalasztódik, mert nincs elég résztvevő. Az ok, hogy fájdalomdíjként kapok megint mozijegyet, de ezúttal engem a tartalom is nagyon érdekelt volna, nem csak a lógás munkából vagy a mozijegy :-)

Megjelent a boltok kínálatában az első Core 2 Duo ASUS notebook, csalogató tulajdonságokkal. Úgyhogy gyorsan két réteggel mélyebbre ástam a hitelkártyámat, mielőtt kisértésbe esek :-)

 

Hozzászólások

Re: Ködös őszi napok
Viszont nem vernek át szervízben, ami enyhén szólva is elképzelhetetlen a Földgolyóbis ezen görbületén.
Frenzy Re: Ködös őszi napok
Cserébe van fél évig sötét és hideg, meg bolond finnek az alkoholizmusukkal :-P
Pannóca Re: Ködös őszi napok
Jó neked, mert:

- az időjárás kiszámítható (még ha szar is)
- van autód :)
- ha elmarad valami akkor tudsz róla
- még mozijegyet is kapsz.. ismét beszarás...

Finnországba akarok költözni :)))