Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Hátfájás ögen   (Finnország)   
Éjjel arra ébredtem, hogy borzalmasan fáj a hátam, feküdni is alig bírtam. Pedig azt hittem végre megszabadultam már ettől a dologtól, főleg, hogy csinálok valami kis gyakorlatokat, hogy erősödjön. És most mégis, hirtelen és villámcsapásként megint elkezdett fájni.

Némi fájdalomcsillapító segített a helyzeten, és reggelre már sokkal jobb lett a helyzet. Tavaly is volt egy ilyen egy napig tartó borzalom, most úgy tűnik hasonló a helyzet, csak nem annyira fájdalmas. Remélem nem tart sokáig, mert nem kellemes így mozogni :-)

 

Hozzászólások

Frenzy Re: Hátfájás ögen
Szerencsére elmúlt elég hamar ezúttal. Én is szedtem most be izomlazítót meg durva fájdalomcsillapítót, meg maradt régebbről :-)
Pannóca Re: Hátfájás ögen
JA. gyúrunk vazze :)

Amúgy lehet el kéne menned dokihoz, apumnak is adtak vmi izomlazítót, meg vmi kütyüket hozott keresztanyám, ilyen masszírozógépet meg vmi bioptronos cuccot... mondjuk neki a nyaka volt becsípődve, de az is olyasmi..

jobbulást! : *
MrWallace Re: Hátfájás ögen
jav: szerdán érkeztek a bútorok
MrWallace Re: Hátfájás ögen
Az úgy volt, hogy amikor költöztem akkor rekeszekbe pakoltam, amikor kell valami az az alsó rekeszben van, ezért kell emelgetni őket. Észrevehetően fejlődött is az izomzatom. 8) A bútorlapok meg most kerültek előtérbe, mert hétfőn megjöttek a lapra szerelt bútorok, úgyhogy legó ezerrel.
Frenzy Re: Hátfájás ögen
Az még ok hogy néhány napig költözöl, de hogy egy egész hónapon át??
MrWallace Re: Hátfájás ögen
Nekem is fáj a hátam, de én tudom mitől. Egy hónapja folyamatosan műanyag rekeszeket meg bútorlapokat pakolok a szoba egyik végéből a másikba. 8)