Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

A munka vége? ++ hétvégi kilátások   (Finnország)   
Elfogyott a munkám. De mostmár tényleg és nagyon. Panaszkodtam is miatta mindenfelé, többek között annak a főnöknek is, aki beosztásokért felelős. Kaptam valamit, ami majd talán valamikor elindul. De ma elég érdekes volt munka nélkül téblábolni :-) Senki sem szólhat egy szót sem, már többször több embernek szóltam miatta. Szóval nem egyszerű lustulásról van szó :-D

Holnap azért be kell menni dolgozni, felügyelni a telepítését a programunknak (mivel ezt nem lehet hétköznap csinálni). Ezt persze nem mi végezzük (nehogy túl egyszerű legyen). Ha minden jól megy, akkor semmi dolgom sem lesz, csak ülni benn, netezni, és fizetnek érte. Ha meg baj van, meg kell oldani. De azért én inkább aludnék hosszab reggel, mintsem, hogy ilyesmivel töltsem az időmet.

Az idő hűvös volt ma, de nagyon szép: kék ég, felhők sehol, sütött a nap. Remélem ilyen lesz vasárnap is ... amikor is sor kerül első egyedül repülésemre hosszabb távon (Lahtiba meg vissza, kb másfél - két óra). Az oktatóm tegnap jelentette be, engem is kicsit meglepetésként ért, de egyszer ennek is el kellett következnie. Mindenesetre azt hiszem megint halálra fogom izgulni magam előtte. :-)

Mivel a napszemüveg helyzet tarthatlanná kezdett válni már egy ideje, ezért ma pontot kellett tegyek az ügy végére (egy kisebb vagyont elköltve, ami persze nézőpont kérdése). Van ugyan jó napszemüvegem, de az polárszűrős, és az nem jó repdesni, úgyhogy kellett egy jóféle nem polárszűrös szemüveg. Kicsit fentebb sokat süt a nap, és nagyon zavaró tud lenni. Már régóta halasztódott a dolog, de mivel most hosszút kell egyedül repüljek, ezért a saját biztonságom érdekében is szükség van rá.


 

Hozzászólások

Re: A munka vége? ++ hétvégi kilátások
Enyém is polárszűrős, de a kocsiban nem akkora gáz, ha nem látom a rádió LCDjét. Mondjuk fotózáskor már zavaróbb. :)