Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Munka meg más   (Finnország)   
Az elmúlt héten viszonylag kevés időm volt ide írni bármit is. A hétvégi őrületen túlestünk, aztán a hét elején máris pici apró hibák javítása kezdődött, némelyikük hiba volt, némelyik meg olyan dolog, hogy használat során derült ki róla mit is akartak volna igazából. Megesik az ilyen :-) (bár nem tudom tesztelés során miért nem jöttek elő ilyen igényeik).

Tegnap megint Microsoft esemény volt, előadások, kaja, előadások, még több kaja, pia meg koncert, nagyjából ilyen sorrendben. Ma pedig megint meló, bár nagyon elfogyott az összes feladatom most így délelőtt, úgyhogy keríteni kell megint valami tennivalót :-)

A repülés most rossz idő és oktató rá nem érés miatt vasárnapig várakozó állásban van, bár mostmár nagyon kevés van hátra a vizsgáig.

A tegnapi MS eseményen (ha már repülés került szóba) kipróbáltam a Flight Simulator X majdnem kész teljes változatát. Szépek lettek benne a fények, meg a repcsik jól repülnek, de hirtelen más nagy változásokat nem láttam (persze bővült a repterek sora, stb).

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.