Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Tampere vagy Turku, szept 11 meg egyebek   (Finnország)   
Holnap hajnali 5kör van ébresztő, reggeli serkentő repülés van betervezve. A cél vagy Tampere vagy Turku, attól függően, hogy milyen lesz az időjárás (persze lehet az egész elmarad, ha csúnya alacsony felhők, köd és hasonló gonoszságok lesznek errefelé :-)

Közben a hétvégi program vasárnapi programra módosult (tehát szombatot kihagytuk belőle), ha jó idő lesz, augusztus 20-án megyünk (továbbra is az oktatásom részeként) Észtországba repülni.

Amióta megnéztem a korábban már említett United 93 filmet, kicsit túlságosan leköti a figyelmemet ez a 9/11 téma. "Kénytelen" voltam elkezdeni újranézni a Fahrenheit 9/11-et, de aztán ennek nézése végül is félbeszakadt. Meg olvasgattam neten ehhez kötödő dolgokat, de magamat ismerve hamar elmúlik majd a lelkesedés :-)

Munka van bőven, bár ez a projekt végi menet annyira nem jó. Csomó dolog van függőben, és amikor valamiről pici infó érkezik, akkor azzal kell foglalkozni a következő elakadásig. De már lassan vége lesz, és jön a következő projekt, bár hogy az mi lesz, még fogalmam sincs.

A másik dolog ami megint sokat jár a fejemben az megint a "hol?" kérdés, vagyis, hogy itt vagy otthon, és egyre inkább alátámasztódik a középtávra adott válasz. Ez már talán itt is említésre került, hogy most úgy látom talán mégis Finnországban fogom tölteni a következő néhány évet. Persze semmi sem biztos, de azért az otthoni helyzet továbbra sem lelkesedéssel tölt el.


 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.