Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Vista   (CubeHead)   
Néhány webhelyen lehet ilyesmi híreket olvasni, hogy "nem biztonságos a Vista", "feltörték a Vista-t", és hasonlók (most nem linkelem őket :-). Csak azt felejtik el megemlíteni, hogy egy nem kész, béta állapotú rendszerről van szó. Igy nem érzem az ilyen cikkek hírértékét, mert egy nem kész, nem végleges, nem mindennapi használatra szánt fejlesztés alatt álló termék hibáit minek kivesézni? Ha ezek a hibák a végleges változatban jönnek elő, amit a sok felhasználó mind használ már, akkor van baj. De a jelenlegi tesztelés célja éppen ezen (meg más) hibák megtalálása, feltárása. Igy ilyen cikkekkel úgymond "rossz hírét" kelteni az új rendszernek elég érdekes gondolat.

Aztán majd csodálkozunk, hogy még meg sem jelent, és mindenki arról beszél, milyen rossz. Hmpf.

 

Hozzászólások

Frenzy Re: Vista
Tudom, hogy béta 2, itt is felraktuk kipróbálni. De amíg béta állapotban van, addig nem is várom el, hogy hibátlan legyen (a saját programomtól sem :-) .. ezért nem értem miért kritizálják vagy beszélnek erről kritikus hangnemben.

Hypervisorosat nem olvastam ... majd rá kell keressek Google-val.
PAStheLoD Re: Vista
Azért már béta 2-nél járnak.. és megint elég mélyen találtak benne hibákat. persze jobb későn, mint soha. és még képzelj ide 3 pro-MS közhelyet :)

a hypervisor-osat (blue pill, AMD SVM-en keresztüli attack vector) olvastad? Az tényleg érdekes dió .. majd csak feltörik :)