Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Még több repülés   (Repülő)   
Szerdán-csütörtökön még több repülésre került sor. Először szerdán 2x repültem megint iskolaköröset, ezúttal olyan leszállópályára (EFHF - Helsinki Malmi 09) amire előzőleg még sosem érkeztem, sem egyedül, sem oktatóval. De hát lassan már ideje is hozzászokni, hogy mindenféle más pályára érkezzem.

Aztán csütörtök "hajnalban" (6:50-re reptérre kellett érni) indultunk el ilyen tájékozódási repülés gyakorlásra. Ez volt az első alkalom, amikor igazából terepen repültünk. Megnéztük Kirkkonummi városát (meg az oktatóm egy másik diákjának a szüleinek a házát, ami fölött az oktatóm ébresztő jellegő alacsony magasságú körözést hajtott végre :-), majd az én egyik munkatársam most épülő háza következett. Az oktatóm elmondta a "nagy titkot": a terep repülések lényege az ismerősök házainak megkeresése meg megnézése :-)

Utána még elrepültünk Nummelába, ami egy kis hely Helsinkitől nyugatra, ahol van egy reptér. Itt csináltunk néhány touch-and-go-t (vagyis leszálltunk és utána egyből fel, ha valaki még mindig nem tudná ;-) Ezek után pedig indultunk is vissza Malmiba. Igy aztán a reggeli elfoglaltság után a szokásosnál később értem be dolgozni.

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.