Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Mindenféle   (Finnország)   
Tegnapelőtt épp a Gonzalon jártam, amikor arra lettem figyelmes, hogy Czaby épp Finnország területén van. A megfigyelést SMS követte, tegnap pedig délelőtt össze is futottam vele meg a családjával, akiről eddig csak olvastam. Elmentünk reggelizni, bár én nem ettem. Czaby meg igen érdekes reggelit nyomott be (hatalmas adag lasagne :-).

Napközben aztán kiderült, hogy mégis van egy üres "slot" a repülőgépre, úgyhogy az oktatómmal egyeztetve délután még elmentem repülni is. A péntekre hozódott ellenőrző repülés miatt nagyon jó volt mégegyszer mindent átismételni. Majdnem minden jól ment, amivel baj van vagy lehet, az oldalszélben a leszállás, ami nem akar a középvonalra sikerülni (de legalább már a pályára sikerül meg jó irányba kb :-).

Este utána Czabyval meg néhány ismerősével találkoztam Helsinkiben. A hatalmas buli ötlete végül nem valósult meg, de iszogatós-dumálós este lett belőle, aminek én végül is nagyon örültem :-) Igy is nehéz volt ma felkelni (nem is sikerült időre), hát még ha nagyobb buli lett volna.

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.