Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Capture the flag   (Freetime)   
Tegnap sokan egyszerre hagytuk abba a munkát, és egy közeli kis erdőrész felé vettük az irányt (amely valahol Espooban található). Itt aztán mindenki terepszínű overallt, védőmaszkot és fegyvert kapott (amit mindenki maga szerelhetett össze a lőszertartóval és a gázpalackkal). Majd töltés következett (mindenki 500 festékgolyót kapott) és indulhatott a paintball csata.

Az erdei terepen lankás dombon játszottunk, sziklák, fák, bokrok borítottak a területet. Volt elszórva néhány ilyen raklap szerű faképződmény, amelyet fedezékként lehetett használni. 9 vs 9, capture the flag volt a játékforma. Én a kék csapattal voltam. Háborúztunk jó két és fél órát, és a játék végét egy deathmatch kör zárta, vagyis mindenki mindenki ellen - így szórtuk el az utolsó golyókat.

Kaptam néhány nagyobb találatot a karomra, térdemre meg hátamra (szép piros kör jelzi őket :-), meg néhány apróbbat/súrolást.

Játék után még ettünk közösen szendvicset, aztán pedig mindenki indult haza. Csak később - otthon - vettem észre, hogy mennyire fárasztó volt rohangálni meg bújkálni meg hason csúszni az erdőben, úgyhogy nem is nagyon bírtam sokáig ébren lenni.


 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.