Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Együttműködési megbeszélés meg talán repülés   (Finnország)   
Tegnap (csütörtökön) ünnepnap volt itt, méghozzá munkaszüneti nap. Én azért reggel bejöttem túlórázni. Persze sokat nem sikerült véghezvinni, mert az internetkapcsolat megszűnt létezni. És sajnos a bugnyilvántartó adatbázisunkat így nem lehetett elérni, ezáltal javítani sem a programokat.

Kaptam kölcsön egy Playstation 2-t, úgyhogy délután azzal próbálkoztam, de valahogy egyik játék sem volt olyan, ami igazán megragadott volna. Úgyhogy inkább moziztam meg aludtam sokat. Ma aztán megint munkanap van, persze elég csöndes, mert sokan kivették szabadságnak, így 4 napos hétvégét tartanak.

Este együttműködési megbeszélésünk lesz. Persze ez csak fedőneve a dolognak (finnül amúgy jobban hangzik, mint magyarul, de lehet csak azért, mert rosszul fordítom :-) ). Kaja, pia, saunázás, pezsgőfürdő, kellemes környezetben, hatodik emeleten, nagyszerű kilátással. Már talán írtam, egyik korábban itt tevékenykedő konzulensünk hívott meg minket erre, a cég számlájára.

Az időjárás rendkívül változatos és nagyon gyorsan változik. Most azért drukkolok, hogy legyen kisebb a szél, és a felhők legyenek picit magasabban, no meg ne legyenek cumulonimbus formációk a közelben. Ha ezek teljesülnek, akkor ugyanis talán talán talán ma mehetek repülni. Ha nem, akkor a várakozás folytatódik, és talán vasárnap.

A hétvége egyébként ismét a repülős kurzusok jegyében fog telni, légijog, kommunikáció és "miért repül a repülőgép" című előadásaink lesznek, valószínűleg irányítótoronylátogatással egybekötve.

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.