Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Eső meg sok felhő és tanterem   (Finnország)   
A hétvége ismét a tanteremben telt. Ezúttal a repülőgép felépítéséről és részeiről meg kommunikációról tanultunk. Az időjárás kedvezett a tantermi tanuláshoz, ugyanis esett az eső és alacsonyan voltak a felhők - repülni nem nagyon lehetett volna. Ami persze kicsit baj is volt, mivel szombaton mehettem volna repülni, ha jó az idő.

Szombaton egyébként a repülőtér fele le volt zárva, mert valami autós show/bemutató/találkozó volt. Utoljára a Need for Speed játékokban láttam ilyen kocsikat. Mindenféle felnik, hajszálvékony gumik, meg olyan alacsony kocsik, hogy nem tudom hogy jöttek át a fekvőrendőrön ami a reptér kapujában van.

Mondjuk én részemről csak épp annyit láttam a kocsikból ameddig elhaladtak mellettem/közelemben, de volt olyan tanulótárs ami bevetette magát a tömegbe a basszustól dübörgő kocsik közé. Valószínűleg sokkal többen lettek volna, hogyha az idő nem olyan borzalmas, mint amilyen végül is volt.

Ehhez képest ma reggel ismét tiszta kék az ég és süt a nap. Ma este pedig valami teljesen újat fogok kipróbálni - aztán meglátjuk, hogy tetszeni fog vagy utálni fogom. Céges szervezésben ugyanis operába fogunk menni a finn operaházba.

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.