Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Tavasz?   (Finnország)   
A mai napon végre elromlott az idő. Ahogy ezt írom, éppen jégeső esik - repülésre súlyosan alkalmatlan az idő. Csúnya cumulonimbus felhők járkálnak az égen, ráadásul gyakorta rejtőznek stratus felhőkben :-) ... az előbb még sütött a nap, most meg mintha besötétedett volna.

Szerencsére a kocsim tető alatt van. Különben izgulnék, mivel olyan intenzíven esik ez a jég. Épp a napokban gondolkoztam rajta, hogy tulajdonképpen nyáron lehet, hogy inkább az olcsóbb udvari helyet kellene bérelni a kocsinak, és télen elég a fedett, de azt hiszem a mai időjárás elgondolkoztatott, vajon helyesen gondolom-e ezt a dolgot.

Reggel még teljesen tiszta kék volt az ég, felhők sehol és sütött a nap. Nem is bírtam 6nál tovább aludni, mivel a nap már rendesen felkelt, hétágról sütött. Bejöttem hát dolgozni jó korán, most meg az időjárás miatt még azt hiszem kicsit kivárok. No meg aztán nem árt plusszokat gyűjteni, mivel a júniusban esedékes szabadságom jó részét plusszokból fogom kivenni. Talán ide még nem is írtam, de június elején megyek haza kocsival. A projektmenedzser aggódik, de kicsit bele kell húzni a munkába, és akkor rögtön eloszlanak a kellemetlen gondolatai (pl. hogy halasszam el a vakációm). ;-)


 

Hozzászólások

Re: Tavasz?
Kocseeee, kocsee, kocsee, kocsee, kocsee, koccccseeeeeeeee :o)